Algemene voorwaarden

U moet akkoord gaan met deze algemene voorwaarden voor aankoop.
  
Persoonlijke gegevens
1. Herbal from Thailand verzekert dat ze nooit van uw persoonlijke gegevens zullen delen, lenen, verhuren of verkopen, zoals, naam, adres of e-mailadres aan derden.

Levering
1. Al onze producten komen uit onze eigen voorraad en als het product niet op voorraad is, wordt het gespecificeerd binnen de reclame voor dat product.
2. Alle producten op onze website worden rechtstreeks vanuit Thailand verzonden, dus geef alstublieft voldoende tijd om uw bestelling te ontvangen.
3. Al onze producten worden verzonden als Certifieerde International Priority Air Mail en moeten door de ontvanger worden geaccepteerd en ondertekend. Als een product niet door de ontvanger wordt geaccepteerd of ondertekend en het aan ons wordt teruggegeven, moet de koper de postkosten betalen om het opnieuw te publiceren als ze het nog steeds zouden willen vinden en er worden geen restituties aangeboden als de bestelling is geannuleerd.

Prijs
1. De prijzen die door Herbal uit Thailand worden geadverteerd zijn;
Exclusief eventuele invoerbelasting die door de douane van uw land is opgelegd
Exclusief Thailands 10,5% BTW "Export Tax Thailand". Deze belasting wordt bij de kassa toegevoegd
Exclusief eventuele aanvullende kosten of heffingen die door de regering van uw land kunnen worden opgelegd

Betalingen
1. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na uw bestelling, wij maken geen uitzonderingen.
2. Betalingen worden alleen geaccepteerd via de Betaalopties die we hebben geadverteerd.

Onze verantwoordelijkheden
1. Herbal from Thailand zijn alleen verantwoordelijk voor beschadiging van producten die worden ontvangen, als ze onvoldoende door ons zijn verpakt.
2. Herbal from Thailand zullen alleen betalingen voor beschadigde producten terugbetalen, indien van uw persoonlijke verzekeringsmaatschappij geïnstrueerd. Eventuele restitutie wordt verminderd met onze Kostenprijs voor het Product (en) en minus onze portokosten.
3. Herbal from Thailand is niet aansprakelijk voor producten die zijn verzonden en verloren zijn in de post of niet ontvangen, of beschadigd zijn door middel van vervoer.

  • Sitemap

  • Powered By Herbal-from-Thailand
    Herbal from Thailand © 2023