• Houttuynia cordata extract
Houttuynia cordata extract
vecht tegen allergieën en astma

100 capsules 200 mg

In traditionele Thaise medische methoden zijn de Houttuynia cordata bladeren gebruikt om de huid te genezen en ziekten zoals aambeien en verschillende soorten van herpes en andere aandoeninge.

Zes geverifieerde voordelen van Houttuynia cordata gezondheid:

Vecht tegen allergieën en astma:
In een recent artikel hebben de onderzoekers aangetoond dat Houttuynia cordata een uitstekend hulpmiddel is in de strijd tegen allergieën en astma. Beide aandoeningen zijn het gevolg van de overmatige afgifte van histamine. Histamine wordt gebruikt als een lokale immuunrespons toxineblootstelling. Als u allergisch bent voor een stof dan zorgen deze stoffen ervoor dat je lichaam zal overreageren door het produceren van een overmatige hoeveelheid histamine.
Deze histamine veroorzaken wat anafylactische reacties  die leiden tot allergische reacties in het lichaam, astma in de longen en in het ergste geval, anafylactische shock genoemd. Het artikel toont aan dat Houttuynia cordata heeft uitstekende remmende effecten op het vrijkomen van histamine. Met andere woorden, het is een histamine blocker en kan helpen bij het remmen anafylactische effecten.

Verwijdert vrije radicalen (toxines):
Een vrije radicaal is een chemische verbinding met vrije elektronen. Ze kunnen zo gecombineerd met en / of vernietigen andere moleculen. Veel vrije radicalen in ons lichaam zijn essentieel en voor ons lichaam om hun normale biologische functies uit te voeren. Echter, vaak worden vrije radicalen geproduceerd door de werking van moderne industriële maatschappij - bewerkte levensmiddelen, verbrand voedsel, luchtvervuiling, chemisch behandeld water, enzovoort. Vrije radicalen worden verondersteld om kunstmatig verouderen het lichaam en kanker veroorzaken. Zij zijn ook de bron van vele andere kwalen.
Een ander recent artikel heeft laten zien dat er veel planten afkomstig uit Korea, met inbegrip van Houttuynia cordata die uitstekend zijn 'vrije radicalen'. Met andere woorden, de biologische componenten van Houttuynia cordata doorzoeken het bloed en neutraliseren vrije radicalen. Ze doen niet letterlijk zoeken, maar worden in plaats daarvan getrokken door elektromagnetische en bloedsomloop om vrije radicalen. Houttuynia cordata bevat polyfenolen, de actieve vrije radicalen neutraliseren chemicaliën.

Vecht tegen bacteriën en acnes:
Natuurlijk, veel van de natuurlijke  bacteriën in het lichaam zijn nuttig. Maar andere soorten bacteriën kan heel schadelijk veroorzaken. Een recent artikel  heeft aangetoond dat Houttuynia cordata vecht een tegen een verscheidenheid van schadelijke bacteriën. Het bijzonder effectief is bij het bestrijden van twee soorten bacteriën: Propionibacterium acnes, Staphylococcus epidermidis. Beide bacteriën zijn belangrijke oorzaken van acne. Het is om deze reden dat Houttuynia cordata kan helpen de bacteriën te kalmeren en te onderdrukken die acne veroorzaakt.

Ondersteunt het immuunsysteem:
Houttuynia cordata helpt om het immuunsysteem te stimuleren. De manier waarop zij dat doet is door het stimuleren van de productie van lymfocyten, een onderdeel van het lichaam de zorgt voor natuurlijke afweer systemen. Voor degenen onder u die niet weten, een lymfocyt is een soort witte bloedcel. Ze worden ook wel 'NK' of natural killer cellen genoemd.

Vermindert Ontstekingen:
We weten nu dat Houttuynia cordata ontstekingen kan verminderen. Houttuynia cordata werd gekozen om te worden gebruikt als een van de acht samenstellingen gekozen tegen SARS (severe acute respiratory syndrome) in China . Het vermindert ook de ernst van een vorm van oorontsteking, zogenaamde xyleen geïnduceerde ooroedeem. Binnen vierentwintig uur na een injectie van Houttuynia cordata extract de ontsteking van verschillende types, zoals pleuritis waren aanzienlijk vermindert. En  het is effectiever dan dexamethason, een standaard ontstekingsremmer.

Gunstig op andere manieren:
Houttuynia cordata heeft vele voordelen, maar een grote positieve effecten die het resultaat van een aantal van de voordelen is die wij hebben discussed is bijvoorbeeld omdat Houttuynia cordata een vrije radicalen is en kan het een aantal gifstoffen uit uw lichaam verwijderen. Omdat het functioneert als een ntstekingsremmer stof, kan het zwellinging verminderen in vele gebieden van het lichaam. Vergeet niet de anti-bacteriële macht? Aangezien de Houttuynia cordata veroorzakende bacteriën van acne doodt en het helpt bij de lozing van pus. En vanwege zijn histamine blokkeren vermogen kan een anafylactische shock voorkomen in voldoende grote hoeveelheden. 

Aanbevolen dosering:
1 capsule, 3 keer per dag, na de maaltijd.

Actieve ingrediënten per capsule:
Houttuynia cordata extract 200 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Houttuynia cordata extract

  • Merk: Herbal One
  • Model: Houttuynia Cordata 100 capsules 200 mg
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 23,38€

  • Excl. BTW: 21,16€

Gerelateerde producten

Lingzhi Ganoderma Lucidum

Lingzhi Ganoderma Lucidum

Lingzhi Ganoderma Lucidumvoor allergieën en hooikoorts100 Extract Capsules 200mgAan te bevelen bij :..

25,47€ Excl. BTW: 23,05€

Cordyceps plus

Cordyceps plus

Cordyceps plus sneller herstel van bronchitis30 capsules 325 mgCordyceps is een soort schimmel net..

26,04€ Excl. BTW: 23,57€

Tags: Compound, Houttuynia, cordata, allergieën, astma