• Groene thee extract Camellia Sinensis
Groene thee extract Camellia Sinensis
een krachtige antioxidant

60 capsules 250mg

Studies hebben aangetoond dat na het nuttigen van een groene thee-extract, proefpersonen een toename van 17% in lipide oxidatie en 4% totale energieverbruik in vergelijking met degenen die een placebo kregen. Simpel gezegd, groene thee steeg de hoeveelheid vet verbranding en de totale energie die wordt gebruikt. Bevindingen zoals deze worden ondersteund door vele anderen.

Het drinken van vier koppen groene thee werd gemeld dat het lichaamsgewicht van gezonde mensen te verminderen met bijna 1 kg en lichaamsvet met 2,4% in slechts 14 dagen.

Voordelen:
Ondersteunt het lichaam het natuurlijke vermogen in de strijd tegen vrije radicalen. Een rijke bron van anti oxidanten en ondersteunt een gezond immuunsysteem.

Dagelijkse inname van 4 kopjes groene thee is bewezen voordelen voor de gezondheid te verstrekken. Onze groene thee-extract van Camellia Sinensis gestandaardiseerde heeft een hoge concentratie van 95% polifenolen waarvan EGCG en EGC die het meest krachtige anti oxidanten tegen gifstoffen en vervuilingen waarborgen.

De EGCG in groene thee extract kan beschermen tegen spijsvertering en infecties van de luchtwegen, de acties van kankerverwekkende stoffen die kanker bevorderen blokken, is antibacterieel en helpt om het cholesterolgehalte te verlagen. Recente studies hebben aangetoond dat groene thee extract eigenlijk "slechte" LDL cholesterol verlaagd en ook de triglyceriden spiegels.

Groene thee (Camellia Sinensis) is gebruikt door de eeuwen heen in India, China, Japan en Thailand. In de traditionele Chinese en Indiase geneeskunde  gebruikte men groene thee als een stimulerend, diuretisch, adstringerende (om het bloeden controle en wonden te helen te helpen) (om de uitscheiding van urine bevorderen), en de gezondheid van het hart te verbeteren. 

Andere traditionele toepassingen van groene thee zijn de behandeling van flatulentie (gas), regulering van de lichaamstemperatuur en bloedsuikerspiegel, het bevorderen van de spijsvertering en het verbeteren van mentale processen.

Actieve ingrediënten per capsule
250mg Groene thee extract

Aanbevolen gebruik
Neem een capsule tweemaal daags met hoofdmaaltijden

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap
Niet aanbevolen voor kinderen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Groene thee extract Camellia Sinensis

  • Merk: Herbal One
  • Model: Green tea extract 60 capsules
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 23,15€

  • Excl. BTW: 20,95€

Gerelateerde producten

Moringa Oleifera gedroogde bladeren

Moringa Oleifera gedroogde bladeren

Moringa Oleifera gedroogde bladerende meest krachtige antioxidant100 capsules 450 mgMoringa Oleifera..

22,80€ Excl. BTW: 20,63€

Ya Triphala

Ya Triphala

Ya triphala heeft antioxiderende eigenschappen100 capsules 450 mgYa Triphala betekent drie vruchte..

23,15€ Excl. BTW: 20,95€

Moerbeiblad extract capsules

Moerbeiblad extract capsules

Moerbeiblad extract capsules rijk aan calcium en antioxidanten60 capsules 200 mgMoerbeiblad bevat ..

24,88€ Excl. BTW: 22,52€

Tags: Groene, thee, extract, Camellia, Sinensis,