• Murdannia loriformis (Beijing gras)
Compound Murdannia loriformis (Beijing gras) capsules
voor de verlichting van sijpelen eczeem

100 capsules 150 mg

Geprezen als "Gras uit de hemel", of beter bekend als Beijing Grass, is Murdannia loriformis oudsher gebruikt in de Chinese healing methoden.

Murdannia loriformis heeft veelzijdige genezende krachten zegt men, bijvoorbeeld te helpen genezen van aandoeningen aan de luchtwegen en helpt het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Het werd beroemd in 1984 toen een kankerpatiënt herstelde na het drinken van vers gras sap. Vele kankerpatiënten nu nemen het kruid om bijwerkingen te verminderen van de moderne geneeskunde.

Volgens onderzoek door wetenschappers van Faculteit Farmacie Mahidol Universiteit, kan de biologische eigenschappen van de plant in een matige graad de groei van kankercellen in de borst en darmen helpen te stoppen. Ook is aangetoond dat dit soort gras helpt het immuunsysteem te stimuleren. Het gras wordt beschouwd als een veilig geneesmiddel door de kruiden normen van de Wereld Herbal Organisatie.

Farmacognostische actie en proeven:
Een onderzoeksteam van de Universiteit van Khon Kaen onder leiding van professor Chayan, Murdannia loriformis is het onderwerp van een speciaal intensief onderzoek in deze faculteit in nauwe samenwerking met alle andere faculteiten van de geneeskunde in dit land, ondanks het feit dat de 'chemotherapie lobby' is al grond in Thailand, waar toch, wordt chemotherapie preciezer toegepast dan in het Westen verworven en niet als vanzelfsprekend in elk geval.

Een Thaise boek door collega's van de auteur (Supaporn Pitiporn, Soodjai Bromkerd) in deze onderzoeksgroep rapporteert het gebruik van Murdannia in de behandeling van kanker meer dan 25 jaar. Er zijn zelfs meldingen van genezingen die met succes zijn uitsluitend zijn verricht met Murdannia. Het lijkt daarom duidelijk dat Murdannia loriformis is een belangrijk stuk van het complexe patroon van behandelingen en therapieën voor cancer10 en Samenvattend kan worden geconcludeerd dat Murdannia is een uitermate geschikt adjuvans voor bestraling en chemotherapie

Huidige onderzoek toont Murdannia loriformis deze volgende voordelen hebben:
Voor de verlichting van sijpelen eczeem als gevolg van lymfatische aandoeningen, verwijderd gifstoffen in het lichaam, verhoogt de immuniteit, voorkomen dat de groei van sommige kankercellen.

Medisch / Supplement Feit
Voor de verlichting van sijpelen eczeem vanwege lymfatische aandoeningen.

Aanbevolen dosering:
2 capsules, 3 maal per dag, na de maaltijd.

Actieve ingrediënten per capsule:
Murdannia loriformis 150 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Murdannia loriformis (Beijing gras)

  • Merk: Herbal One
  • Model: Murdannia Loriformis 100 capsules 150 mg
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 23,38€

  • Excl. BTW: 21,16€

Gerelateerde producten

Compound Sea Holly Acanthus Ebracteatus

Compound Sea Holly Acanthus Ebracteatus

Compound Sea Holly capsules (Acanthus ebracteatus)verlicht allergieën en huiduitslag100 capsules 125..

20,87€ Excl. BTW: 18,89€

Houttuynia cordata extract

Houttuynia cordata extract

Houttuynia cordata extract bestrijdt bacteriën en acnes100 capsules 200 mgIn traditionele Thaise m..

23,38€ Excl. BTW: 21,16€

Tags: Murdannia loriformis, Beijing gras, verlichting, sijpelen eczeem